@::SELAMAT DATANG KE SAINTISISLAM::@

Komik Cinta yang menusuk jiwa..perlu baca!

Komik ni saya ambil dari kawan.Anda boleh ambil.Saya tak kenal siapa pelukisnya namun saya berharap pelukis membenarkan saya meletakkan di blog saya..untuk kebaikan islam..baca ye..jangan tak baca...






4 ulasan :

itminaan90 berkata...

Salam kepada pemilik blog,and everyone else...
MasyaAllah,memang menusuk jiwa...pernah bace kisah ni,under tajuk 'Berapa Kali Nak Cakap Couple Tu Haram'.Tak sangka yang ade dalam bentuk comic jugak. Cerita ni memang menepati situasi remaja,pemuda pemudi zaman sekarang yang semakin ramai terjebak dalam soal couple.Bercouple is like a 'must' for us.But its definately not.Kalau kita renung....and muhasabah,memang Allah lah sumber kekuatan Iman untuk kita semua..hamba yang serba lemah dah kekurangan.Semoga Allah sebarkan cerita ni kepada ramai orang lg,and dapat kesedaran..

Zulkamal - Ruhul Jadid berkata...

wsalam.betul tu itminaan90.sy cukup setuju dengan komen anda.Sememangnya bercinta sudh jd wajib bg remaja sekg.x bercinta rs mcm ketinggln zaman.klu x pun ad yg ejek..thanks 4 ur comment.

FRESHIE berkata...

ameklah. gratis. takde hak cipta. jemput tgk cni www.rindu.org

Zulkamal berkata...

Tak sangka saya akan dikunjungi oleh pelukisnya. Mohon keizinan menerbitkannya ya. Semoga Allah memberkati usaha anda. :-) Syukran

FRESHIE-Pelukis komik diatas..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...